Nauti kuvankauniista saaristosta

Turun läheisyydessä on uskomaton saaristo, jonka kauneudesta sokaistuu kuka tahansa. Tämä henkeäsalpaavan kaunis alue on niin kotimaisten matkailijoiden kuin turistienkin suosiossa, mutta valtava suosio ei olekaan mikään ihme. Tällä alueella pääsee tutustumaan pieniin kyliin, kulkemaan merimatkoja losseilla sekä harjoittamaan ruotsin taitoja.

Turun saaristossa pääsee parhaiten kulkemaan kuuluisaa Saariston rengastietä pitkin. Sen avulla voi tutustua mitä erilaisempiin paikkoihin, joiden luonnonkauneus on vertaansa vailla. Sinisenä kimmeltävä meri luo upeat puitteet, joista kelpaa nauttia erityisesti kesäaikaan. Monet innokkaat liikkujat nauttivatkin tämän matkan taittamisesta pyörällä.

Nauti Paraisten viehättävästä tunnelmasta

Parainen, joka tunnetaan tutummin ruotsinkielisellä nimellään Pargas, hurmaa matkaajan heti Saariston rengastien alusta alkaen. Tämä tuhannen ihmisen kunta on erittäin tunnettu sen maalaismaisista vaikutteista, joita voi aistia esimerkiksi läheisessä Sattmarkin kylässä. Hyvä vaihtoehto onkin pysähtyä nauttimaan rauhallisesta tunnelmasta ja kauniista maalaismaisemista.

Bongaa huvijahteja Nauvossa

Paraisten vieressä sijaitsevaa Nauvoa voi pitääkin jet set -kohteena, jossa voi risteilysatamassa bongata mitä kalliimpia huvijahteja. Tämä paikka on erittäin tunnelmallinen pitäjä, jossa on paljon pieniä kahviloita sekä tasokkaita ravintoloita. Nauvo on ehdottomasti ainakin kahvitauon arvoinen pysähdyspaikka, jossa voi nauttia upeista näköaloista! Alueella on lisäksi paljon luonnonkauniita rantoja, joissa kelpaa loikoilla, olla piknikillä tai rennosti nauttia auringoista.

Pyörähdä Ahvenanmaalla

Ahvenanmaa on upea osa Suomea. Paikalle pääsee helposti poikkeamalla Saariston rengastieltä, minkä ansiosta innokas matkailija voikin hypätä suurempaan lauttaan ja matkustaa vaivattomasti esimerkiksi Eckeröön. Alueella on todella upeita matkakohteita, joiden joukossa nähdään muun muassa Kastelholman linna, Stallhagenin panimo sekä perinteisen sipsitehdas Taffelin tehtaanmyymälä. Näitä kohteita näkee mantereen puolella harvemmin, minkä ansiosta lyhytkin piipahdus kyseiseen kohteeseen on ehdottomasti vierailun arvoista.