Ruotsin laivalle nauttimaan meren antimista

Läntisessä Suomessa suurin vaikuttaja kaikessa on meri ja sen elementti. Mikäs sen parempi tapa siis kunnioittaa tätä luonnon elementtiä kuin lähteä vuorokaudeksi merelle risteilemään. Turusta pääseen näppärästi usealla eri matkustamon paatilla liikenteeseen, joten valinnan varaa kyllä riittää ja riippuen tietenkin onko enemmän aamu- vai iltaihminen. Matkaan pääsee aikaisilla aamulähdöillä, jolloin kauniin Turun saariston näkee tällä hetkellä päivän valossa ja pääsee nauttimaan täysin rinnoin suomalaisesta merimaisemasta. Iltalähdöt mielletään perinteisesti enemmän bile ja bailaus risteilyiksi, mutta silloin näkee Tukholman aamu aurigossa. Jokaiselle löytyy siis varmasti mieleinen vaihtoehto sen mukaisesti mitä matkaltaan hakee.

viking line

Laidasta laitaan tarjolla tekemistä

Turku – Tukholma väliä matkaa Viking Line Abp:n punaiset alukset kaksi kertaa päivässä tarjoten jokaiselle matkustajalle elämyksiä, kokemuksia ja muistoja. Viking Line Abp:lla on käytössään yhteensä seitsemän alusta, joista M/S Amorella sekä M/S Viking Grace liikennöivät Turusta Tukholmaan päivittäin. Amorellan kyydissä pääsee reissuun aamuisin ja Grace siivittää taas iltaristeilijät turvallisille vesille kyydissään.

Viking Line on perustettu jo vuonna 1959, joten todella pitkän linjan toimijasta on kyse. Varustamon toimintaan kuuluvat reittimatkojen lisäksi virkistysmatkat sekä rahti. Kaiken kaikkiaan Vikin Linen punavalkoisin laivoin pääsee vuosittain yli kuusi miljoona ihmistä matkustamaan Itämerellä. Eikä ihme. Viking Linen laivoilla jokaista matkustajaa odottaa täydellinen paketti hyvää ruokaa, rentoutumista, hemmottelua spa-osastolla, edullisia verovapaita ostoksia, tanssia ja aimo annos taatttua viihdettä.

Jokaisella risteilyllä on luvassa viihdettä ja artisteja niin, että merimatkan aikana voi sukeltaa tähtisateeseen sekä kuumimpien artistien että kestosuosikkien kanssa. Kaikille reiteilleen Vikin Line järjestää tietenkin myös erikois- ja viihderisteilyitä erilaisilla teemoilla. Suomi-iskelmän ystävälle sekä kansainvälisten hittien tahtiin bailaajalle molemmille on tarjolla rutkasti mahdollisuuksia ja risteily on taatusti hauska sekä onnistunut. Kautta aikojen lisäksi ostokset sekä ruoka on ollut suuri osa ruotsin laivoilla risteilyä. Legendaarinen seisova pöytä eli buffet tarjoaa aimo annoksen mitä ihanimpia herkkuja, makuja sekä meiltä että maailmalta, täältä varmasti löytyy jokaisen makuun jotain suuhun pantavaa.

Sauna ja spa tarjoavat jokaiselle matkustajalle hetken rentoutumiseen sekä hemmotteluun. Lisäksi laivojen käytäviltä löytyy useampi peliautomaatti jokaiselle ketä tuntee olonsa onnekkaaksi sen suhteen. Onnetarta voi koetella myös useissa korttipeleissä oikeiden live jakajien johdolla. Kannattaa toki myös muistaa, että ei tarvitse mennä ruotsin laivalle saakka pelatakseen blackjackia tai kolikkopelejä. Niiden pelaaminen onnistuu vaikka omalta kotisohvalta tai vaikkapa hytistäkin käsin ja lisää voit lukea Casinopelaajat-opas.com osoitteesta.

viking line satamassa

Hiihtolomalla vipinää ja vilskettä

Hiihtolomat on nyt tulossa ja parhaat lomat vietetään tietenkin Punaisilla laivoilla. Jokaiselle koululaiselle koittaa ansaittu tauko aherruksesta ja tekemisen keksimiseen apuun rientää Viking Line sekä laivakissa Ville Viking. Luvassa punaisilla laivoilla on paljon hauskaa ohjelmaa vauvasta vaariin, joten koko perhe viihtyy varmasti mukana. Mikä hauskinta, ulkona ei tarvitse värjötellä kylmässä paksu toppatakki päällä tai vaihtoehtoisesti sukat märkänä, vaan hauskaa pääsee pitämään sisätiloissa mukavasti ja lämpimästi.

Helmikuun puolesta välistä aika maaliskuun alkuun asti Viking Line tarjoaa parhaat hiihtoloma aktiviteetit ja menossa on aina mukana myös Ville Viking! Muun muassa Tallinnaan päin mentäessä nuoriso pääsee mukaan jopa puoleen hintaan, jotta perheen teinejä ei tarvitse jättää talovahdeiksi. Luvassa on lisäksi esimerkiksi Pallomerirock, Diandra, Pete Parkkonen manaamassa sadetta, Elias Kaskinen tavataan myös laivoilla hiihtoloman aikaan sekä myös Nikke Ankara, Suvi Teräsniska ja Vesta. Myös Tubettajat tavataan Viking Gracen hiihtolomalla 2018 kuten esimerkiksi Biisonimafia ja Karoliina Tuominen.

Punaiset laivat siis todella tarjoavat jokaiselle jotain myös hiitoloman aikaan, ja kannattaa ehdottomasti katsastaa jos sieltä löytyisi jotain mielenkiintoista teidänkin perheelle. Näin pääsee helposti nauttimaan yhteisestä ajasta, hyvistä artisteista, Ville Vikingistä, hyvästä ruuasta sekä raikkaasta meri-ilmastosta.

viking line cinderella