Tuuri tunnetaan Keskisen Kyläkaupasta

Oletko koskaan kuullut Tuurista? Se on Alavudella sijaitseva kylä, joka on jo vuosia houkutellut sekä paikallisia että kansainvälisiä matkailijoita. Mikä tekee Tuurista niin erityisen? No tietenkin sen kauppakylässä toimiva Keskisen Kyläkauppa, Suomen suurin tavaratalo! Tässä uskomattomassa kaupassa käy vuosittain yli kuusi miljoonaa kävijää ja se tarjoaa elämyksen, jollaista ei löydy mistään muualta.

Tuurin kyläkauppa on tunnelmallinen ostosparatiisi

Vuonna 1976 perustettu kauppa on vuosikymmenten aikana muuttanut muotoaan aikamoisesti. Matka sahan pajassa pidetystä puodista maamme suurimmaksi tavarataloksi on ollut pitkä, mutta Tuurin kyläkauppa on onnistunut säilyttämään klassisen viehätyksensä.

Jos haaveilet sellaisesta omaisuudesta, jonka kyläkauppias Vesa Keskinen on itselleen rakentanut, kannattaa sinun tutustua sijoittamiseen. Et rikastu päivässä, mutta järkevillä päätöksillä ja kärsivällisyydellä voit kuitenkin tienata itsellesi hieman ylimääräistä. Kryptovaluutat ovat yksi suosittu sijoittamiskohde ja niistä voit lukea lisää täältä: virtuaalivaluutat.net

Shoppailua ja herkuttelua

Tämä ylellinen ja taatusti ainutlaatuinen tavaratalo tarjoaa jokaiselle jotakin – vaatteista, kengistä, asusteista ja kodin tarvikkeista ulkoiluvälineisiin ja leluihin! Kyläkaupan Tavarapuodissa on myynnissä yli 250 000 erilaista tuotetta niin parhailta kotimaisilta kuin ulkomaisiltakin valmistajilta. Ruokapuoti sen sijaan pitää sisällään laajan valikoiman elintarvikkeita, joihin kuuluu tietenkin paljon lähiruokatuotteita. Pihamyymälässä myydään kesäkaudella taimia, kukkia, muita kasveja ja kaikenlaista tarviketta pihaan ja puutarhaan.

Tarjolla on tietenkin myös runsaasti makuelämyksiä Keskisen Kyläkaupan monien ravintoloiden ja kahviloiden ansiosta. Shoppailun lomassa voi istahtaa nauttimaan runsaan grillilounaan Vesa’s Steakhousessa tai iltapäiväherkun kakkupalan ja kahvikupillisen merkeissä perinteisessä Wanhanajan Kahvilassa.

Tavaratalossa tapahtuu

Keskisen Kyläkaupassa ei ole kyse vain ostosten tekemisestä, vaan unohtumattoman elämyksen luomisesta kaikille vierailijoille. Kaupalla järjestetään vuosittain satoja tapahtumia, kuten elävän musiikin esityksiä, tansseja ja erilaisia kilpailuja. Yksi suosituimmista tapahtumista on kesäinen Miljoona Tivoli, johon on ilmainen sisäänpääsy. Tuurista löytyy lapsille myös sisäleikkipuisto Riemu Park, Muumi-leikkipuisto ja AKU PARK -seikkailurata. Kesäjuna ja minigolf ovat mukavia koko perheen aktiviteetteja. Kyläkaupan Hotelli OnnenTähti ja lähellä sijaitseva Hotelli Alavus majoittavat ja viihdyttävät alueella yöpyviä.

Kyläkauppa on televisiostakin tuttu oman reality-sarjansa myötä. Tätä sarjaa seuranneet tietävät, että koskaan ei voi tietää, kenet tai mitä kohtaa vierailun aikana!