Mahjong Connect – kaipaatko viihdettä laivamatkalle?

Laivamatkat ovat usein turhan pitkiä ja matkan varrella kyllästyy helpoksi. Mahjong Connect voi olla lääke ainakin suurimpaan tylsistymiseen. Mahjongista on vuosien varrella syntynyt erilaisia peliversioita, joiden säännöt poikkeavat paljonkin toisistaan. Mahjong Connect on yksi näistä. Tässä pelissä pääset haastamaan aivosolujasi ja nauttimaan laivareissusta uudella tavalla!

Mahjong Connect on klassinen, mutta viihdyttävä peli laivamatkalle

Moni on takuulla pelannut joskus perinteisiä mahjongin peliversioita, mutta mahjong connect voi kuulostaa joidenkin korvaan vieraalta. Ei hätää, sillä seuraavaksi käydään läpi tämän peliversion säännöt!

Huomattavin ero Mahjong Connect -pelissä verrattuna perinteiseen mahjongiin on se, miten pelaajat muodostavat pelikäsiä tiilistä. Pelaajan tavoitteena on muodostaa pareja, jotka yhdistetään toisiinsa linjoilla. Pareja pystyy muodostamaan siis ainoastaan pelipöydän pienimmistä ja suurimmistä tiilistä. Parit yhdistävät linjat eivät saa mennä ristiin muiden tiilien kanssa. Linjat voivat kyllä muodostaa kaksi 90 asteen kulmaa.

Mikä tekee Mahjong Connect -pelistä erittäin viihdyttävän, on se, että pelaaja ei aina pysty ennustamaan nostettuja tiiliä. Jokaisella nostolla tiilen alta voi paljastua uusia tiiliä, joita pelaaja voi hyödyntää linjojen muodostamisessa. Pelissä on siis mukana ripaus tuuria ja jännitystä. Juuri tätä pitkästyttävälle laivamatkalle tarvitaankin!

Mahjong Connect nettipelinä

Nykyään Mahjong Connect -peliä pelataan erityisesti nettipelinä, sillä se on kaikkein helpointa. Verkossa on useita erilaisia pelisivustoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden pelata erilaisia mahjong-pelejä.

Mahjong Connect soveltuu loistavasti nettipeliksi, sillä kyseessä on yksinpeli. Toki pelaaja voi haastaa itseään pelaamalla erilaisia pelitasoja. Se, kuka onnistuu läpäisemään kaikki pelitasot ensimmäisenä, voittaa. Tärkeintä on kuitenkin se, että ennen kaikkea viihtyy pelin parissa. Mahjong-nettipeleihin on saatavilla erilaisia peliteemoja ja erikoisominaisuuksia, jotka tuovat vaihtelua peliin.

Viihdettä laivamatkan varrelle!

Voi olla vaikea löytää tekemistä laivamatkalle, jos ei ole muistanut ottaa mukaan esimerkiksi lukemista tai pelikortteja. Mahjong Connect –pelin pelaamiseen riittää, että käytössä on toimiva älylaite ja wifi-yhteys. Onneksi suurin osa laivoista tarjoaakin mahdollisuuden yhdistää verkkoon. Mahjong Connect vie mukanaan laivamatkalla ja saa ajan kulumaan huomattavasti nopeammin!